Houtrotreparaties

De werkzaamheden van Norman Lauwers schilderwerken lopen zeer uiteen. U kunt ons ook inschakelen voor houtrot reparaties en waar nodig deel of totaal vervanging van het aangetaste hout.

Houtrot komt vaak voor in buitenkozijnen en deuren. Een plek met houtrot moet zo goed en snel mogelijk behandeld worden. Hoe kleiner de plek  hoe makkelijker te behandelen.

Voor wij beginnen met de houtrot reparatie is het belangrijk dat we eerst de oorzaak achterhalen om deze vervolgens te verhelpen. Deze oorzaak kan liggen aan de afwatering, kit afsluiting of opzuiging waarbij gebrek aan luchtcirculatie is. Met onze vakkennis kunnen wij snel de oorzaak achterhalen en zo gericht repareren.

Professionele houtrotreparatie

Wij raden u  aan om uw houtrot te laten repareren door een professional. Norman Lauwers schilderwerken heeft jarenlang ervaring met het behandelen van hout dat aangetast is. Kennis van de verschillende houtsoorten, kundigheid en de juiste materialen zorgen ervoor dat de reparatie perfect wordt uitgevoerd en het houtwerk er weer voor jaren tegenaan kan.

Voor meer informatie of advies kunt u contact met ons opnemen.