Kleur & interieuradvies

Wij zijn Norman Lauwers schilderwerken, een professioneel schildersbedrijf met vele jaren ervaring. Onze werkzaamheden gaan verder dan alleen het schilderen van hout. U kunt ons ook inschakelen voor advies op het gebied van wandafwerking. Samen kunnen we kijken welke kleur en materiaalkeuze het best tot zijn recht komt in uw huis.

Waarom kleur- en interieuradvies?

Het is belangrijk dat u woont of werkt in een omgeving waar u zich prettig voelt. Wij van Norman Lauwers schilderwerken begrijpen dit en willen u hier graag bij helpen door u te adviseren. Aan de hand van uw wensen en onze expertise bieden wij u inspiratie op het gebied van kleur-, ruimte- en materiaalgebruik.

Wij kunnen, indien gewenst, een volledig interieurplan voor u uitwerken. Dit plan is gebaseerd op uw wensen en de ruimte, waardoor het perfect bij u zal passen. Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook een passend antwoord geven op kleine vragen zoals advies voor meer gezelligheid in huis, of een andere kleur op een bepaalde wand. Wij komen met ideeën gebaseerd op uw persoonlijke smaak en stijl.

Een goed plan is de basis voor het beste resultaat!

Norman Lauwers schilderwerken is een echte professional met jarenlange ervaring.  Wij zijn dan ook op de hoogte van de laatste trends op het gebied van kleur en interieur en weten welke materialen daar het beste bij passen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om te kijken naar uw persoonlijke situatie zodat wij u advies op maat kunnen geven.

Als u interesse heeft in onze werkzaamheden of als u graag meer informatie zou willen, kunt u contact met ons opnemen.