Monumenten specialist

Norman Lauwers schilderwerken is een vakkundige specialist met vele jaren ervaring op het gebied van schilderwerken. Het bewerken van monumentale panden vereist een nauwkeurige aanpak die vaak aan strenge voorwaarden moet voldoen. Steeds meer doen gemeenten hun best om eigenaars van monumentale panden de originele kleurstelling terug te laten komen. Wij onderhouden veel monumentale panden in Leiden en Den Haag en hebben de kennis en middelen om het pand in originele kleurstelling en staat, terug te brengen.

Waarom professioneel schilderwerk?

Het schilderwerk van een monument is beeldbepalend. Daarnaast is het altijd maatwerk, waar veel belangrijke voorbereiding bij komt kijken. Wat voor monument u dan ook wilt laten onderhouden, het is belangrijk dat het unieke verhaal en de monumentale waarde van uw beschermd monument behouden blijft.

Het is van belang dat u ook monumenten tijdig laat onderhouden en indien nodig repareren. Zo voorkomt u extra kosten en gebreken. Schilderwerk is namelijk kwetsbaar en gevoelig voor achterstallig onderhoud. Door uw schilderwerk regelmatig na te laten lopen en te reinigen voorkomt u onnodige kosten.

Norman Lauwers Schilderwerken heeft jarenlange ervaring met historisch waardevolle gebouwen en monumenten, waardoor wij precies weten wat de beste aanpak is. Wij zorgen er met passie en precisie voor dat het monument of monumentale pand zijn oorspronkelijke staat en kleurstelling behoudt en of terugkrijgt. Als u interesse heeft in onze werkzaamheden of als u graag nog meer informatie of advies wilt, kunt u contact met ons opnemen.