Wandafwerking

Naast schilderwerk aan het hout, voeren wij van Norman Lauwers schilderwerken ook veel werkzaamheden uit op het gebied van wand en plafond afwerking. Denk hierbij aan glasvlies, behang, sausen en stucwerk. Dankzij onze vele jaren ervaring en de nodige certificaten, beschikken wij over de juiste kennis en materialen om elke wand en plafond afwerking met een gewenst resultaat uit te voeren.

Glasvlies

Glasvliesbehang is een dun geweven glasvezel dat is samengeperst. Glasvliesbehang brengt vele voordelen met zich mee. Het is niet alleen scheur overbruggend maar is ook enorm sterk en stootvast. Tenslotte is het ook mogelijk om glasvliesbehang in iedere kleur te sausen waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Behang

U kunt natuurlijk ook kiezen voor normaal behang. Wie ooit zelf heeft behangen, weet hoe lastig het kan zijn om het behang mooi en strak tegen de wand te krijgen. Daarom raden wij u aan om uw behang te laten plaatsen door een professional. Wij voeren het hele proces met vakkundigheid uit. Van het reinigen van de ondergrond tot het netjes achterlaten van de ruimte. Daarnaast kunnen wij u advies geven over wat voor behang het beste past bij uw wand en interieur.

Sausen

Het sausen van muren en plafonds doen wij zeer regelmatig en met veel genoegdoening. Het goed sausen van een oppervlakte in de juiste kleur geeft niet alleen frisheid en bescherming maar brengt vaak een gehele metamorfose. Saus is er in vele variaties zoals mat niet op glimmend, structuur, zijdeglans en in iedere kleur te maken.

 

Stucwerk

Stucwerk is een methode waarmee muren voorbereid of gedecoreerd kunnen worden. De twee hoofdvarianten zijn glad stucwerk of stucwerk met een structuur. Ook zijn er verschillende methodes om stucwerk aan te brengen. Als u ons van Norman Lauwers inschakelt, weten wij precies welke methode bij welke ondergrond toegepast moet worden, en zorgen we voor een vakkundig eindresultaat.

Voor meer informatie of advies over onze werkzaamheden op het gebied van wandafwerking, kunt u contact met ons opnemen.