VVE inspectie

De werkzaamheden van Norman Lauwers schilderwerken lopen zeer uiteen. Naast schilderwerken voor particulieren en bedrijven, kunt u ons ook inschakelen als VVE. Schilderwerk is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in het onderhoudsplan van een VVE, zowel binnen als buiten.

Waarom professioneel schilderwerk?

Bij een VVE is onderhoud aan vastgoed belangrijk voor het leefcomfort en de waarde van het vastgoed. Het schilderwerk is een zeer belangrijk onderdeel van dit onderhoud, en dit vergt dan ook een goede en planmatige aanpak. Een vaste partner en een meerjarenplan draagt bij aan de kosten en de kwaliteit van de diensten.

Als u kiest voor Norman Lauwers schilderwerken, zullen wij ervoor zorgen dat het vastgoed met kwaliteit wordt onderhouden. Daarnaast zullen wij van tevoren goede afspraken met u maken en zorgen dat alles duidelijk is.

Onze werkzaamheden

Natuurlijk voeren wij al onze vaste en speciale werkzaamheden ook uit voor VVE’s:

  • Schilderen (binnen en buiten)
  • Reinigen
  • Wandafwerking
  • Houtrotreparaties
  • Kleur- en interieuradvies.

Als u kiest voor Lauwers, kiest u voor kwaliteit, snelle service en klantvriendelijkheid. Wij beschikken over de juiste kennis, technieken en materialen om u professioneel van dienst te zijn.

Neem voor meer informatie of advies contact met ons op.