Schilderwerken

Schilderwerken

Wij zijn Norman Lauwers Schilderwerken, een bedrijf waar kwaliteit op de eerste plaats staat. Zowel de buiten als binnenkant van uw huis brengen wij in perfecte staat en zorgen ervoor dat dit voor langere periode in stand wordt gehouden. Ieder huis behandelen we alsof het ons eigen huis is. Onze jarenlange ervaring met de verschillende houtsoorten, weersinvloeden en materialen,  zorgt voor een gedegen aanpak gericht op uw huis. Wij denken graag met u mee en geven bijvoorbeeld advies over de keuze van het materiaal, kleurstelling en glansgraad.

Schilderwerk buiten

Norman Lauwers Schilderwerken is het grootste deel van het jaar actief  met buiten schilderswerkzaamheden. Het klimaat in ons land is van grote invloed op het schilderwerk van uw huis. De producten waarmee wij werken zijn daarop ingesteld. Jarenlang onderzoek en ontwikkeling in combinatie met de juiste behandelingswijze van ons team, zorgen ervoor dat wij u de garantie kunnen geven dat uw huis er weer voor jarenlang perfect bij staat.

 

Schilderwerk binnen

U kunt Norman Lauwers schilderwerken natuurlijk ook inschakelen voor schilderwerk binnen. Goed schilderwerk aan de binnenkant van uw huis is niet alleen verfrissend maar ook van grote invloed op het buitenschilderwerk. Het verwijderen en vervangen van uitgedroogde kit afsluitingen zorgt voor optimaal behoud van het houtwerk zowel binnen als buiten.

Schilderwerk binnen beperkt zich niet alleen tot het houtwerk. U kunt ons inschakelen voor het totaal schilderwerk aan de binnen kant van uw huis. Denk hierbij aan plafonds, wanden, trappen en vloeren.